Kosár

Ónix és Dalmata Jáspis Szerelmi Ásvány karkötő

6,000Ft

Faachát, Ónix és Hematit Szerelmi Ásvány karkötő

Törlés

Oszd meg

Leírás

Ónix és Dalmata Jáspis ásványokból készült páros karkötő.A férfi karkötő matt ásványokból készült, míg a női fényes változat. Kézműves ékszerek, gumidamilra fűzve. Válaszd ki a számodra megfelelő méretet!

Kedves Vásárlóm!

Elgondolkodtál azon, hogy esetleg milyen szempontok alapján válassz ásványékszert magadnak?! Tapasztalatom szerint, több nézőpont is optimális lehet!

Elsősorban, az ásványékszer alkotások vizuálisan hatnak ránk és ha megtetszenek és rájuk is klikkeltél, akkor valószínűleg „kiválasztott” Téged és elolvasva a hatását, rádöbbensz arra, hogy „Pont erre az ásvány által kifejtett hatásra van jelenleg szükségem!” Hidd el, tényleg kiválasztottátok egymást! Élőben tapasztalom, hogyan is működik ez?

Másodsorban vannak a tudatos Vásárlók, akik a horoszkópjuknak ajánlott ásványt választják, ami ugyanúgy tökéletes megoldás!

Legvégső soron pedig a vizuális látványon át, a lelki- és testi hatásukon keresztül, szempontba vesszük a színek rezgését és erejét, s ezeket ötvözzük az ásványok hatásával!

Kellemes nézelődést kívánok sok szeretettel az ásványok világában!

Jáspis hatása: védő, emésztőrendszer, ivarszervek, vérkeringés, stresszoldó, auratisztító
Serkenti az ivarszerveket és az emésztő rendszer működését. A jáspis alapvetően tisztítja és átalakítja a fizikai testet, és védettséget biztosít viselőjének. Önzetlenségre és szerénységre nevel. Élénkíti a vérkeringést, erősíti az életösztönt és türelmet kölcsönöz tulajdonosának. Javítja a problémamegoldó képességünket, és stresszoldó hatása van. Elnyeli a negatív energiákat, tisztítja az aurát.

Ónix hatásaenergia, védő, stabilitás, kitartás, stresszoldó, csontok, fogak, csonterősítő

Az ónix, leginkább az öntudatot, a józan gondolkodást és a logikát erősíti, nagy segítsége lehet a labilis emberek számára, mivel kiegyensúlyozza az energiaáramlást a szervezetben. Erős védelmező ásvány. fokozza az életerőt, a kitartást és támogatást nyújt stresszes helyzetekben. Az ónix erősíti a fogakat, csontokat és jótékonyan hat a csontvelőre.

További információk

Női méret

15cm, 16cm, 17cm, 18cm, 19cm, 20cm

Férfi méret

17cm, 18cm, 19cm, 20cm, 21cm, 22cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ónix és Dalmata Jáspis Szerelmi Ásvány karkötő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Üzenni szeretne? Kattintson ide.
Ásvánnyal szépülj Facebook Messenger
Ásvánnyal szépülj Facebook Messenger