Kosár

Ásvánnyal szépülj! Tedd egyedivé megjelenésedet az ásványok erejével!

Lózs Mariann vagyok, három gyönyörű Gyermekem és Párom teszik szebbé az életemet. Vácon élünk és imádjuk a gyönyörű környezetet, amely körülölel bennünket, itt a Dunakanyar szívében.  Keresni kezdtem, hogy miben találhatom meg Önmagamat és fejezhetem ki az érzéseimet!

Évről- évre csodálattal töltött el minden ásványékszer, amelyet én is előszeretettel viseltem. Mindig szerettem alkotni és nyitott voltam az új technikák iránt is. S ekkor úgy éreztem, hogy talán megtaláltam az utam…Minden technikát lelkesen gyakoroltam és szeretettel ajándékoztam Ismerőseimnek is ezeket az alkotásokat. Mindenki lelkesített, támogatott és buzdított, ami kimondhatatlanul sokat jelentett nekem. Mára többen is megkeresnek javításokkal és megrendelésekkel, amelyeket örömmel teljesítek. Mindezeken fellelkesülve, kissé félénken, de annál több reménnyel: 2020-ban elindult.az ÁSVÁNNYAL SZÉPÜLJ webáruházam.

A webáruház termékei minden korosztálynak szólnak, az adott kollekciókat igyekszem minden igénynek, trendnek és korosztálynak megfeleltetni. Minden ásványékszer mellett olvasható, hogy az adott ásványok milyen hatást gyakorolnak testünkre és lelkünkre. Sokat tanultam ezeknek a fontosságáról és gondosan válogatom össze, az ásványokat! Minden terméket a kedves Vásárló a saját igényeihez képest alakíthatja, hiszen az egyedi megrendelés lehetősége fennáll. Továbbá javításokat is vállalok! Lehetőség nyílik továbbá az egyéni elképzelések teljesítésére is, ezek a legnagyobb kihívások számomra, hogy az elképzelés és a megvalósulás folyamatában, kapcsolódjon az alkotás, a lélekkel és a szív rezgéseivel. Fontosnak tartottam mindig is, hogy a fémérzékeny emberek se maradjanak ki az ékszerek viseléséből, ezért minden fülbevalót el tudok készíteni orvosi fémből és a legtöbb nyakláncot is!

A jövőben és a lelki szemeim előtt, egy csodálatos üzlet él, amelyben az alkotásaimat értékesítem, ahol helyben készítem az ékszereket, s így betekintést nyerhetnek a Vásárlók a munkafolyamatokba. Ahol kellemesen elcsevegünk, megkeressük a Vevő igényeihez igazodó ásványt és megálmodunk, egy a személyiségéhez leginkább méltó és illő ékszert! Mindezen álmok pedig teljesültek, hiszen alkotásaimat személyesen is megtalálhatod, felpróbálhatod Üzletemben:

2600 Vác, Széchenyi utca 27- Pretty woman /Ásvánnyal szépülj

Várlak személyesen is sok-sok szeretettel!

Webáruházamat fogadjátok sok szeretettel! Kellemes böngészést kívánok!

U-i-:Érdemes mindig visszatérni, áruházam folyamatosan megújul és akciókkal ajándékoz meg Benneteket!

Ki vagyok?

Ásványkedvelő, aki a természetből kap ihletet arra, hogy minél különlegesebb ékszereket készítsen Nektek!…

pexels-godisable-jacob-1191531 (1) (1)

Miért szeretem ezt csinálni?

Az ásványok szemet gyönyörködtetően szépek, különleges hatásuknak köszönhetően pedig hatnak testedre és lelkedre egyaránt…

Mik a terveim?

Szeretnék minél többféle ékszert készíteni, alkalmazkodni az aktuális trendhez, új technikákat alkalmazni és alapanyagokban bővülni…

Miért válassz engem?

  • Megbízható forrástól származó alapanyagok: eredeti ásványok és féldrágakövek
  • Az ásványok hatásairól minden ékszernél olvashatsz, hogy tudd, milyen hatással vannak testedre és lelkedre!
  • Egyedi megrendelési lehetőségek: tedd az ékszert olyanná, amilyenné csak szeretnéd!
  • Ékszerjavítás: Töltsd fel ékszered fotóját, s a régiből újat készítek, hogy ú köntösben viselhesd ismét…
  • Ajándékutalvány: Lepd meg Szeretteidet Ajándékutalvánnyal, hogy valóban nekik tetsző ékszert viselhessenek…
  • Kupon: Minden 10.000.- feletti vásárlás után, egy kupont adok ajándékba, mely által a következő vásárlásod összegéből, 15 % kedvezményt vonok le.
  • 10.000.- FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN, A KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
  • Érdemes mindig visszatérni, hiszen a termékskála folyamatosan bővül….
  • Fülbevalóknál választható orvosi fém alapanyag!!!
Üzenni szeretne? Kattintson ide.
Ásvánnyal szépülj Facebook Messenger
Ásvánnyal szépülj Facebook Messenger