Kosár

Lila Achát Lebegő nyaklánc

3,500Ft

2 készleten

Oszd meg

Leírás

8 mm-es Lila Achát és Hegyikristály ásványból készült Lebegő nyaklánc. A nyaklánc olyan, mintha lebegne, hiszen a damil átlátszó a nyaknál és elől az ásványokra helyeződik a hangsúly. Nikkelmentes szerelékkel készült, hossza: 40- 45cm

Kedves Vásárlóm!

Elgondolkodtál azon, hogy esetleg milyen szempontok alapján válassz ásványékszert magadnak?! Tapasztalatom szerint, több nézőpont is optimális lehet!

Elsősorban, az ásványékszer alkotások vizuálisan hatnak ránk és ha megtetszenek és rájuk is klikkeltél, akkor valószínűleg „kiválasztott” Téged és elolvasva a hatását, rádöbbensz arra, hogy „Pont erre az ásvány által kifejtett hatásra van jelenleg szükségem!” Hidd el, tényleg kiválasztottátok egymást! Élőben tapasztalom, hogyan is működik ez?

Másodsorban vannak a tudatos Vásárlók, akik a horoszkópjuknak ajánlott ásványt választják, ami ugyanúgy tökéletes megoldás!

Legvégső soron pedig a vizuális látványon át, a lelki- és testi hatásukon keresztül, szempontba vesszük a színek rezgését és erejét, s ezeket ötvözzük az ásványok hatásával!

Kellemes nézelődést kívánok sok szeretettel az ásványok világában!

Achát hatásai: védő, szerencse, nyugtató, agyi funkciók fejlesztése, emésztés, aura tisztító

Az Achát szerencsehozó és védő kő. Támogatja a fizikai, szellemi és érzelmi egészségünk megfelelő működését. Nyugtató és stresszoldó, gyógyítja az érzelmi sérüléseket. Fejleszti a szellemi tevékenységet, az emlékezőképességet. Támogatja az emésztést.

Hegyikristály hatása: sejtregeneráló, védő, immunerősítő, agyi funkciók, depresszió, idegrendszer, méregtelenítő, anyagcsere, hormonháztartás, vércukor, energia
A Hegyikristály az egyik legerősebb és legfontosabb ásványunk. Javítja az emlékezőképességet, csökkenti a depresszió tüneteit, nyugtatja az idegeket, kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Erősíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Általános fájdalomcsillapító, méregtelenítő hatású, serkenti az anyagcserét, szabályozza a hormonháztartást és a vércukorszintet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lila Achát Lebegő nyaklánc” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Üzenni szeretne? Kattintson ide.
Ásvánnyal szépülj Facebook Messenger
Ásvánnyal szépülj Facebook Messenger