Kosár

Lápisz Lazuli és Hematit Szerelmi Ásványkarkötő

6,500Ft

Lápisz Lazuli és Hematit Szerelmi Ásványkarkötő

Törlés

Oszd meg

Leírás

Kedves Vásárlóm!

Elgondolkodtál azon, hogy esetleg milyen szempontok alapján válassz ásványékszert magadnak?! Tapasztalatom szerint, több nézőpont is optimális lehet!

Elsősorban, az ásványékszer alkotások vizuálisan hatnak ránk és ha megtetszenek és rájuk is klikkeltél, akkor valószínűleg „kiválasztott” Téged és elolvasva a hatását, rádöbbensz arra, hogy „Pont erre az ásvány által kifejtett hatásra van jelenleg szükségem!” Hidd el, tényleg kiválasztottátok egymást! Élőben tapasztalom, hogyan is működik ez?

Másodsorban vannak a tudatos Vásárlók, akik a horoszkópjuknak ajánlott ásványt választják, ami ugyanúgy tökéletes megoldás!

Legvégső soron pedig a vizuális látványon át, a lelki- és testi hatásukon keresztül, szempontba vesszük a színek rezgését és erejét, s ezeket ötvözzük az ásványok hatásával!

Kellemes nézelődést kívánok sok szeretettel az ásványok világában!

Hematit, Ónix és Lapisz lazuli Szerelmi Karkötő, női és férfi méretben. Egyedi kézműves ásvány ékszer termék, gumidamillal. Egyedi kérés és méret esetén fordulj hozzám bizalommal!

Hematit hatása: vérképződés, betegség utáni felépülés, sejtképződés, vérnyomás stabilizálása, agyi funkciók, vasfelvétel, oxigénellátás

Elsősorban a komolyabb betegségek utáni felépülést segíti és biztosítja az egészséges vér- és sejtképződést. Hosszú távú alkalmazása esetén normalizálja a vérnyomást, tisztítja a vér összetételét és regenerálja az agyi funkciókat. Javítja a test oxigénellátását, és serkenti a vasfelvételét a vékonybélben.

Lápisz lazuli hatása: nyugtató, stresszoldó, önbizalom és önbecsülés köve, szív karbantartója, kommunikáció, immunerősítő, pajzsmirigy problémák, torok

A Lápisz lazuli ásvány nyugtatja Viselőjét, segít a stressz oldásában. Az önbecsülés és önbizalom köveként ismerjük. Szervezetünk immunvédelmében játszik fontos szerepet. A szív és vérnyomás karbantartója. Kommunikációs nehézségek oldásában segít. A pajzsmirigy problémák tüneteit enyhíti.

 

További információk

Női méret

15cm, 16cm, 17cm, 18cm, 19cm, 20cm

Férfi méret

17cm, 18cm, 19cm, 20cm, 21cm, 22cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lápisz Lazuli és Hematit Szerelmi Ásványkarkötő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Üzenni szeretne? Kattintson ide.
Ásvánnyal szépülj Facebook Messenger
Ásvánnyal szépülj Facebook Messenger