Kosár

K2 és Roppantott Hegyikristály Ásvány nyaklánc

3,800Ft

1 készleten

Oszd meg

Leírás

6mm-es K2 és 8 mm-es Hegyikristály ásvánnyal, csillogó rondellel kombinált lebegő ékszer. A nyaklánc hossza: 55cm. Olyan, mintha lebegne, hiszen a damil része áttetsző és előre irányul a figyelem. Visszafogott és elegáns nyaklánc, nikkelmentes szerelékkel kombinálva.

Nikkelmentes szerelékkel készült, visszafogott fülbevaló. 6mm-es K2 és 8 mm-es Hegyikristály ásvánnyal kombinálva.

Kedves Vásárlóm!

Elgondolkodtál azon, hogy esetleg milyen szempontok alapján válassz ásványékszert magadnak?! Tapasztalatom szerint, több nézőpont is optimális lehet!

Elsősorban, az ásványékszer alkotások vizuálisan hatnak ránk és ha megtetszenek és rájuk is klikkeltél, akkor valószínűleg „kiválasztott” Téged és elolvasva a hatását, rádöbbensz arra, hogy „Pont erre az ásvány által kifejtett hatásra van jelenleg szükségem!” Hidd el, tényleg kiválasztottátok egymást! Élőben tapasztalom, hogyan is működik ez?

Másodsorban vannak a tudatos Vásárlók, akik a horoszkópjuknak ajánlott ásványt választják, ami ugyanúgy tökéletes megoldás!

Legvégső soron pedig a vizuális látványon át, a lelki- és testi hatásukon keresztül, szempontba vesszük a színek rezgését és erejét, s ezeket ötvözzük az ásványok hatásával!

Kellemes nézelődést kívánok sok szeretettel az ásványok világában!

A Kék szín az egyik alapszínünk. A Kék szín nyugtatja az idegeket, a relaxációban szokott segítséget nyújtani nekünk. A béke és a hit jelképe, a gondolatokat megtisztítja, segíti az önkifejezést. A merev, fájdalmas nyaki görcsöket oldja, valamint alkalmazzák gyulladások enyhítésében is. Hűsít, magas vérnyomásos betegek tüneteinek enyhítésében nyújthat segítséget.

Hegyikristály hatása: sejtregeneráló, védő, immunerősítő, agyi funkciók, depresszió, idegrendszer, méregtelenítő, anyagcsere, hormonháztartás, vércukor, energia

A Hegyikristály az egyik legerősebb és legfontosabb ásványunk. Javítja az emlékezőképességet, csökkenti a depresszió tüneteit, nyugtatja az idegeket, kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Erősíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Általános fájdalomcsillapító, méregtelenítő hatású, serkenti az anyagcserét, szabályozza a hormonháztartást és a vércukorszintet.

K2 hatása: immunerősítő, öngyógyító, fejfájás csillapító, önfegyelem

Az azurit-gránit, vagyis a K2 kő erős életerő energiát bocsát ki magából, stabilizál és erősíti a kötődést, hagyományt. Erősíti az immunrendszert és fokozza a szervezet öngyógyító folyamatát. Segít a fejfájásnál, migrénnél, a csökkent látást helyre állítja és növeli az ember lelki képességeit. A K2 kő ezért erősíti az önfegyelmet, növeli az összpontosítási képességet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„K2 és Roppantott Hegyikristály Ásvány nyaklánc” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Üzenni szeretne? Kattintson ide.
Ásvánnyal szépülj Facebook Messenger
Ásvánnyal szépülj Facebook Messenger