Kosár

Horoszkóp Bika Rózsaszín ásvány karkötő

4,400Ft4,800Ft

Bika Rózsaszín ásvány karkötő

Törlés

Oszd meg

Leírás

Bika jegyű horoszkópnak megfelelő ásványösszetétel. 8mm-es ásványokból: Hegyikristály, Achát és Aurakvarc –  készült kézműves ékszer. A karkötő gumidamillal készült és Kos nemesacél fityegővel ellátva.

Kedves Vásárlóm!

Elgondolkodtál azon, hogy esetleg milyen szempontok alapján válassz ásványékszert magadnak?! Tapasztalatom szerint, több nézőpont is optimális lehet!

Elsősorban, az ásványékszer alkotások vizuálisan hatnak ránk és ha megtetszenek és rájuk is klikkeltél, akkor valószínűleg „kiválasztott” Téged és elolvasva a hatását, rádöbbensz arra, hogy „Pont erre az ásvány által kifejtett hatásra van jelenleg szükségem!” Hidd el, tényleg kiválasztottátok egymást! Élőben tapasztalom, hogyan is működik ez?

Másodsorban vannak a tudatos Vásárlók, akik a horoszkópjuknak ajánlott ásványt választják, ami ugyanúgy tökéletes megoldás!

Legvégső soron pedig a vizuális látványon át, a lelki- és testi hatásukon keresztül, szempontba vesszük a színek rezgését és erejét, s ezeket ötvözzük az ásványok hatásával!

Kellemes nézelődést kívánok sok szeretettel az ásványok világában!

Aura kvarc: stresszoldó, auravédő, kommunikáció, immunrendszer, csecsemőmirigy, optimizmus, energiaáramlás

Az aura kvarcok mesterségesen előállított különleges kvarc félék.  Annak ellenére, hogy ezeket a kvarcokat mesterségesen állítják elő, energiájuk igen erős, hisz aranyat, platinát és titánt juttatnak a hegyikristály belsejébe, így az ásvány hatása felerősödik.

Achát hatásai: védő, szerencse, nyugtató, agyi funkciók fejlesztése, emésztés, aura tisztító

Az Achát szerencsehozó és védő kő. Támogatja a fizikai, szellemi és érzelmi egészségünk megfelelő működését. Nyugtató és stresszoldó, gyógyítja az érzelmi sérüléseket. Fejleszti a szellemi tevékenységet, az emlékezőképességet. Támogatja az emésztést.

Hegyikristály hatása: sejtregeneráló, védő, immunerősítő, agyi funkciók, depresszió, idegrendszer, méregtelenítő, anyagcsere, hormonháztartás, vércukor, energia

A Hegyikristály az egyik legerősebb és legfontosabb ásványunk. Javítja az emlékezőképességet, csökkenti a depresszió tüneteit, nyugtatja az idegeket, kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Erősíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Általános fájdalomcsillapító, méregtelenítő hatású, serkenti az anyagcserét, szabályozza a hormonháztartást és a vércukorszintet.

További információk

Karkötő mérete

15cm, 16cm, 17cm, 18cm, 19cm, 20cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Horoszkóp Bika Rózsaszín ásvány karkötő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Üzenni szeretne? Kattintson ide.
Ásvánnyal szépülj Facebook Messenger
Ásvánnyal szépülj Facebook Messenger