Kosár

Ametiszt és Achát Többsoros Ásvány nyaklánc

3,990Ft

Ametiszt és Achát Többsoros nyaklánc, kétféle ásvánnyal: Ametiszt, Achát,  nikkelmentes szerelékkel és acél ékszerlánccal. A lánc egyedi kézműves termék, amely két sorrá alakul át. A termék egyedi kérés esetén variálható és alakítható!

Engedélyezett utánrendelésre

Oszd meg

Leírás

Ametiszt és Achát Többsoros nyaklánc, kétféle ásvánnyal: Ametiszt és Achát, nikkelmentes szerelékkel és acél ékszerlánccal. A lánc egyedi kézműves termék, amely két sorrá alakul át. A termék egyedi kérés esetén variálható és alakítható!

Ametiszt hatása: Gyulladás-és fájdalomcsillapító, vérnyomás és érrendszer karbantartó, stresszoldás, bőrproblémák enyhítése

Az Ametiszt enyhíti a fájdalmat, kitűnően segít migrénes fejfájás esetén. Testünk gyulladási területeit segíti oldani. Alkalmazzák bőrproblémák enyhítésére. A szív munkáját támogatja, hiszen a vérnyomás és az érrendszer működését támogatja. Segíti gondolatainkat rendszerezni, a megoldásra törekedni, valamint segít a stressz feloldásában is. Az alvási problémákban is segítségünkre lehet, mert a párnánk alá helyezve segíti a békés, nyugodt pihenést.

Achát hatása: szerencse és védő ásvány, nyugtató, problémamegoldás, támogatja az emésztést, problémamegoldóképesség

Az Achát ásvány védelmezi Viselőjét, nyugtatja a testet és lelket, harmonizálja annak működését, összhangot hoz létre. Segít rávezetni problémáink megoldására. Támogatja az emésztési folyamatokat. kismamák védőköveként tartják számon.

Az Achát ásvány Ikrek, Rák jegyek köve leginkább.

A lila szín rendelkezik a legnagyobb energiával, a mértékletesség színe. Egyensúlyt teremt értelmünk és érzelmünk között. Az elfogadás, megbánás, megbocsátás és a belső béke színe. Alvásproblémák, depresszió esetén, gyulladások csökkentésére és memóriajavításra használják.

Az Ametiszt ásvány a Kos, Szűz, Skorpió, Vízöntő, Halak jegyek ásványai leginkább.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ametiszt és Achát Többsoros Ásvány nyaklánc” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Üzenni szeretne? Kattintson ide.
Ásvánnyal szépülj Facebook Messenger
Ásvánnyal szépülj Facebook Messenger